tirsdag den 24. december 2013

Rigtig glædelig 24 december

Så er det endelig jul, jul igen....
Denne bliver årets borddekoration, på julebordet, det er et hjerte bundet af pilegrene, og lidt troldhassel er er sat på for at give det et lidt eventyrligt udtryk, og for at have noget at hænge lysene på, uden alt går i flammer, det hele er sat på en granrod der er renset for bark.
Havde bedt familien om at tage røde tulipaner med hjem, men da de havde været 4 steder forgæves, blev det chrysanthemum.
Tulipanerne har den evne at man kan varme stænglen lidt op mellem hænderne, og bøje dem som man ønsker, og havde forestillet mig hvor fint det ville have været i sammenhæng med grenhjertet.
Dekorationen skal stå i den ene ende af bordet, det gør pynt altid her, det er praktisk,og her i huset skærmer det også lidt af for resten af rummet, så det føles mere intimt.opmærksomme Santa, for køleskabsordet bliver brugt;-)
Om han gider have nisse hue på, nej, men hygge med den er sagen.

Jeg ønsker alle en rigtig glædelig jul

Mange hilsner Anette

2 kommentarer:

  1. Og, rigtig glædelig jul til dig, Anette. Tak for din hilsen på bloggen. Det glæder mig altid, når nogen bliver inspireret. Og, i sær en som dig, som har masser af kreativitet i sig selv. Meget flot borddekoration.

    Nyd juledagene
    Birgitte

    SvarSlet