torsdag den 24. april 2014

Fordi den er så utrolig fin, ved jo godt det er en blomsterblog, men alligevel.......

Ford popular fra 1954


Den kom hjem i påsken, og jeg brugte den som blikfang i butikken, skal da lige love for at den virkede som en fartdæmpende foranstaltning, langt bedre end det skilt der står om at sætte farten ned.
selvsået dekortion
Ha en dejlig dag
Anette

19 kommentarer:

 1. Hvor er den flot! Er det én I bruger eller er det sådan noget lejlighedskørsel? Fine detaljer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Frede! Vi bruger den til at at hygge køre i, har faktisk kun prøvet den ganske kort endnu, da den blev købt i vinters, og kom hjem i påsken, håber der er bedre tid i weekenden:-)

   Slet
 2. Wow, hor er den flot - jeg har ikke set en Ford Popular i mange år, og det er jo en fryd, så velholdt den er.
  Skøn idé at bruge bilen som blikfang i butikken :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Smiler stort, takker:-) ja den er utrolig velholdt, selv bunden og motorrummet er malet i samme farve, og et godt blikfang, det har da også lokket lidt folk ind, til at kigge og snakke, det er utroligt hyggeligt!

   Slet
 3. Hvor er den fin og velholdt.
  Jeg forstår god at farten blev nedsat for hvem vil ikke se den fine gamle bil.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Åse, og det er helt vidunderligt at farten sættes ned, nogle triller også ganske stille. Hyg og hejsa fra Anette:-))

   Slet
 4. Nu tror jeg da lige det bliver lidt nemmere at lokke manden med op til dig engang....sådan en har han haft engang.
  Hilsen Rita fra Blomstertøsens have

  SvarSlet
  Svar
  1. :-))) glæder mig i alle tilfælde til vi ses, går også med planer om meget snart at se din have:-) Du kan også sige til manden at der er en volvo 210 fra 1966, og en amazon, dog ikke på hjul, og en speciel gammel fiat, også uden hjul, manden laver på dem, og er gammel- bils-nørd;-)

   Slet
  2. Det lyder som om vores mænd nok kan underholde hinanden mens vi snakker have og alt muligt andet.

   Slet
 5. Årh, hvor er den sød. Biler var altså pænere i gamle dage!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er kær Nana, skønne former, ja de var en del kønnere, men komforten er nu noget mere behagelig i de nye. Men i guder de er hyggelige at køre i, og mere slow, elsker det!

   Slet
 6. Den er da også skøn! Sådan en gad jeg godt sidde bag rattet af! Kan da godt forstå at farten blev sat ned. Sådan en skønhed ser man ikke hver dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Og du skulle ha love at prøve Bente, det er så fantastisk, at være den der sidder bag rattet, man føler sig lidt sej;-) gearene er lidt anderledes i denne, en rigtig englænder, dog er rattet i den rette side her! Hygge og hejsa fra Anette

   Slet
 7. Hej Anette
  Det er da en sej bil. Dejligt med et anderledes blikfang ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa Laleh!
   Ja den er da lidt sej, kunne minde om noget fra en ældre film:-) hæ hæ, ja det er skønt blikfang, fjernede mit gamle for ikke så længe siden

   Slet
 8. Ja en gammel bil er godt blikfang. 500 meter fra os ligger der et Austin museum, måske kan du lokke manden med herover :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ham tror jeg godt jeg kan lokke med, bare han ved der er noget med gamle biler;-) for havemand er han absolut ikke, om end der begynder at vise sig noget interesse! Glæder mig til at skulle til Samsø, men ved stadig ikke hvornår.

   Slet
 9. Hej Anette, den ser rigtig skøn ud, håber i vil få mange ture i den, pakke en madkurv og køre ud i det blå. Finde et godt sted at spise sin frokost og se skyerne drive dovent afsted, samtidig mens man mærker den lune vind smyge sig omkring sig. Uhmm, kan du ikke se det for dig :-), god tur, kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa Margit:-))) ja det er let at se for sig,elsker at drage ud i det blå, på må og få, og dase i s l o w! 1000 tak.

   Slet