fredag den 31. januar 2014

En lille gave

En lykke engel lavet af kobber, glorien i toppen er en mønt:-)

kobber engel

Ønsker dig en dejlig weekend
Mange hilsner
Anette

torsdag den 30. januar 2014

Og nu med eget visit kort:-)))den ene side
den anden side
Kunne i går ved middagstid hente mine visit kort, og hvor var jeg spændt på resultatet, et er at se det på pc, noget absolut andet, er det at stå med det i hånden. Og hvilken fantastisk følelse, langt bedre end jeg havde turdet forvente, er bare så tilfreds.

originalbillede

originalbillede

Kortet skal også bruges til at sætte på tingene jeg laver og har, så det kan give en følelse af at dette er en gave, hvis det er tilfældet.

Ha en dejlig dag

Med hilsen Anette

PS billederne har jeg selv taget

onsdag den 29. januar 2014

Hulsaksen kan også bruges til at klippe hjerter med

Et hjerte mere


Basen for dette hjerte er kraftigt hegnstråd, som jeg har formet og bundet to forskellige mosarter på. derefter har jeg sat pilegrene på basen, for at stive det hele af, og da gik legen ind med formerne på de andre grene, alt er bundet godt fast med tråd.
Leger en del med kobber og zink, og begynder at blive rimelig med den saks der kaldes en hulsaks, begynder faktisk at kunne klippe lidt mere præcis;-) skulle lige finde en teknik til at kunne styre, den er rimelig tung at klippe med og opdagede andre muskler i armene som ikke har været ømme før;-)
Men nu går det ganske fint, jeg har klippet kobberhjerterne, som er påsat hjertet.

Ha en skøn 29 januar
Mange hilsner Anette

søndag den 26. januar 2014

En skøn følelse

Og det er så dejligt at åbne butikken igen.


Troldmanden fra oz, var tanken da jeg stod og lavede fru fugleskræmsel, bemærk hvor fuglevenlig hun er, med en mejsekugle i toppen af hatten;-)


 Et kig til salgsområdet, det fryser, men jeg måtte altså have lidt blomster, og grønt


i campingvognen
Det er dejligt at starte sit eget op, holder virkelig af den følelse det er, og trods kulden i går kom der en kunde, og han sagde at han ville komme igen.
Og jeg fik en smule mere viden om området bagtil hvor vi har en helt uforstyrret udsigt
en del af udsigten bagtil
elsker virkelig at lytte til dem der med begejstring og viden kan fortælle om fundene og historierne fra en fjern fortid.TAK!

Ønsker dig en skøn søndag

Mange hilsner Anette

lørdag den 25. januar 2014

Velkommen til et kig i engene ved Nørreå

I går så vi endelig solen, og jeg tog kameraet med på tur, og fik afprøvet Santas tålmodighed, lige som han er i en ny fase af sit hundeliv, hvor der igen skal sættes grænser. Santa er en Eurasier, på nu 3 år, vi har fået meget ros for hans glade sind og venlige attitude. Jeg kan lide en hund der ikke lystre blindt, om end det kan være en udfordring, og navnet Santa kan hurtigt ved at bytte lidt rund på bogstaverne lyde som... (BIP)...det var han den anden dag.
Nok om kæledæggen her i huset, har lyst til at vise hvor ufatteligt smukt det i engene på denne årstidOmrådet jeg har vist billeder fra grænser op af Nørreå,, og på den anden side af åen ligger Fladbro camping, det er på anden sidste billede.

Jeg holder virkelig af at tage kameraet med på tur, men gør det langt fra dagligt, for glemmer let tid og sted.

Er vældig spændt på denne lørdag, for det er i dag jeg sætter skiltet til vejen....

Ønsker dig en god weekend
Mange hilsner Anette

fredag den 24. januar 2014

Over marker i skov og eng

Tror det er ved at være 14 dage siden vi har set solen her, og til morgen kom den frem, billedet er ikke fra i dag, men sådan er udsigten fra vores stue vindue. I guder jeg har savnet synet :-)
Ville have vist mit visit kort i dag, eller rettere layoutet til det, det ville ikke lykkedes at få det ind. Men har brugt billedet fra header, her på bloggen, skal til byen for at få lavet en prøve på det, i dag, jeg må se det i virkeligheden.

visitkort skal bruges for at give et gaveagtigt præg. Der kommer lidt tekst på for og bagside.


Yderligere har jeg lavet en ny fane, hvor der står lidt om åbningstider, og beliggenhed

Det hele er meget spændende, og der er stadig en del klargøring, men nogle gange må jeg bare sige at nu er det nu, også tage den derfra

Ønsker dig en skøn fredag

Mange hilsner fra Anette

onsdag den 22. januar 2014

Det hjælper på det

For en del år siden læste jeg ryd op i dit rod med Karen Kingston, jeg slugte halvdelen af bogen og gik ellers i gang, jeg smed alt overflødigt ud. Det resulterede i, at vi i en del år boede meget minimalistisk.
Det var en stor kontrast til tidligere, hvor jeg havde mange finurlige og sjove ting.


Mit hjem er min legeplads, jeg elsker at flytte rundt på tingene, sætte noget væk tage andet frem, jeg elsker at bo med blomster og planter.
Har færdes en del i genbrugsbutikker den sidste stund, og fundet flere fine ting, som jeg havde svært ved at sætte i butikken, men kom over det :-) det må jo være sådan at det jeg skal sælge er det som jeg selv har lyst til.

I sidste uge ville jeg høre min kusine hvornår de åbnede op for deres loppemarked igen, hun sagde at jeg bare kunne komme, og altid er velkommen.
Hun har loppemarked sammen med tre andre kvinder i en af hendes staldbygninger, men de har endnu ikke åbnet op for i år.
Vi havde en hyggelig formiddag, først kaffe sammen mine to fastre, og derefter i stalden med alle tingene.


Og her står de nyvaskede i vores vaskerum, duen er til bordet ude ved campingvognen, englene er hjemmelavet.Her er et kig i campingvognen, klar til brug.

Ha en rigtig god onsdag
Med hilsen Anette

tirsdag den 21. januar 2014

Humor 2.del

Har arbejdet en del med blikfanget, fru fugleskræmsel, her på billedet er hun sat meget løst sammen( læs ikke puste), og slet ikke færdig, måtte se hvordan det ser ud

I går da jeg hamrede zinken fast på stolpen, faldt øre mund øjne og øreringe af, så håber  min mand har tid til at lære mig brugen af loddekolben, i aften, har nemlig også noget der minder om arme der skal sættes fast.
Hun skal stå ved vejen i alt slags vejer, så det er vigtigt at alt bliver sat godt sammen.
Nederdelen er købt i genbrugen, oprindeligt til mig selv, faldt sådan for stoffet og broderinger, men det var så ikke lige mig ;-)

Ønsker dig en skøn dag
Med hilsen Anette

søndag den 19. januar 2014

Humor :-)

Kom til at tænke på troldmanden fra oz

Hende her er i udvikling, hun skal have krop, hjerte, og hat, og en taske.
Hun skal stå ved vejen som et blikfang, håber det kan pirre nysgerrigheden, give en eller anden form for reaktion.
Vi bor et skønt sted, huset er ubemærket af forbipasserende, og det vil jo være en fordel at det blev bemærket, når jeg nu har en lille butik.

Ønsker alle en skøn søndag
Anette

lørdag den 18. januar 2014

En smuk dekoration

Det eneste jeg gjorde var at trykke på udløserknappen, og vupti.......

Tror jeg har fået en blomstrende virus :-)
Ønsker dig en dejlig lørdag

Med hilsen Anette

fredag den 17. januar 2014

Skovens akeleje

Fik sådan en lyst til blomster på bloggen i dag, disse står i den skov jeg færdes i hver dagHar plantet lidt her på matriklen sammen med bregner, som underbevoksning, skal blive spændende hvordan de arter sig her. Ved jo de er lette at rykke op ;-)

Ønsker dig en god dag

Anette

torsdag den 16. januar 2014

En engel, og hjerter

Har i nogle dage leget med kobber stumper, og grene, al begyndelse er udvikling, for mig er det sådan at nye ideer opstår,og udvikles. Dog fik jeg et link til de fineste engle, fra Fredes blomster og bolig blog, og selvfølgelig skulle jeg prøve. 

Og dette er første version af engle i metal.

Her er det et hjerte i pilearter, og lærk, med pynt af kobber og sorte glassten.
Her er der også brugt pilearter.
Da jeg arbejdede i blomsterbutikkerne, og alle de pynteting kom frem, var det en stor udfordring for mig, har aldrig kunnet lide at dænge det hele til med alt muligt.
Men sjovt som tingene forandre sig, i går fandt jeg pludselig anvendelse for de gamle perler jeg havde, som jeg ikke kunne smide ud, men heller ikke havde brugt af i flere år.
Her er påsat en elefant, samt lidt sorte træperler. Blev faktisk rigtig glad for at jeg havde dem endnu, og at de kunne bruges til noget, der ikke er smykker :-)

Ønsker dig en dejlig dag
Anette

tirsdag den 14. januar 2014

En blandet landhandel

Datteren kom hjem i går med en pude hun havde lavet, vidste godt hun skulle lave en sådan til en fødselsdagsgave
Sad der og læste teksten og tænkte det  passede også fint til den der skulle have den, også sagde hun den var til mig, blev så utrolig glad, og vældig overrasket, på bagsiden er der nogle små hjerter i det ene hjørne , 1000 tak igen :-)


 Den anden dag var jeg på genbrugsmarkeder, og dette er hvad jeg fandt, også strygebræt. Kan virkelig godt lide æsker, beholdere med låg på, og da jeg åbnede dette skrin, begyndte den at spille, også måtte det med hjem. Alle tingene kommer til salg i butik-campingvogn, dog skal strygebrædtet være fast inventar.


Og skiltet er skrevet, 1000 tak til Anette, fra Fru Pedersens have, for god inspiration til tekst, det blev en kombination, af ideer.

Da vi flyttede her til i 2005, var det et most at jeg skulle have eget værelse, til mine hobbyer. Men siden er det blevet brugt til opbevaring af de unges møbler, som de af flere grunde ikke har plads til hvor de bor nu. Og manden jeg bor med er meget glad for gamle biler, så han mente når nu jeg stadig ikke brugte værelset, så kunne han da ligeså godt sætte bilsæder derind :-) Men i løbet af dette år får jeg mit værelse, og med egen udgang til terrassen, dette giver også en lettere overblik ud til området hvor butikken er.
I efteråret blev det for koldt at stå ude, og jeg fik lavet en plads på hans blikværksted (han er selvstændig blikkenslager), jeg står nu godt og lunt, og lytter til p3.
Han har mange rester som normalt køres til skrot, men inden de når så langt, kan jeg jo rode lidt rundt i dem, fordele er der ved at stå på værkstedet, bliver jo inspireret :-)


Her er det birkegrene, bundet sammen med tråd. Jeg klippede lidt kobber i stumper, og lavede huller i, og bandt det på. Det kan fungere som en slags vindspil. Kan virkelig godt lide at kombinere træ med metal.

Og det var et af de lange indlæg i dag

Ønsker dig en skøn tirsdag
Med naturhilsen Anette

mandag den 13. januar 2014

Hvad er det

Dette hænger i campingvognen, som det ses i tidligere indlæg


Den er bundet på en krans af tørrede hindbærgrene og birkegrene, og bundet sammen med vindseltråd, "pakken" i midten består af mosarter, bark, vindheks, selve indpakningen er hønsenet.

Og jeg vil lege lidt mere med de pakker, har flere fine mosarter fra min dag ved Vesterhavet, og andre godter fra skovbunden.

Ha en god mandag
Med venlig hilsen Anettelørdag den 11. januar 2014

Et lille et og et stort

Da det ikke falder mig helt så naturligt, at lave de små gren ting, kræver det at jeg bevidst øver mig


Dette er bundet af fladpil, og kan også bruges i en almindelig krukke, som stativ i orkide, efeu eller andet, fantasien er den der sætter grænsen.

Vil lige vise hvor stort det hjerte fra den anden dag er, altså det på birketræet


Her kan i se det står op af døren.
Brugen af dette, jeg har påsat på et træ i forhaven, hvor jeg har plantet en clematis under, håber den kravler op, vil tro det sker i år.
Ellers kunne det fastgøres på et hegn, eller..... :-)
Rigtig god weekend
Med hilsen Anette