lørdag den 30. august 2014

Fra et skønt besøg i Fru Pedersens have i Vemb

I går blev det til et besøg i fru Pedersens have. Herhjemme styrtregnede det fra 6.30 og det gjorde det stadig da vi drog mod vest lidt før middag. men vejrguderne var med os, da vi ankom skinnede solen næsten og gummistøvler og div kunne pænt blive i bilen. Jeg havde stor glædet mig til at besøge den have og ikke mindst Anette, som i den grad inspirere med sin passion og måde at hygge op på.
Her ses velkomsten ved p-pladsen, og hvor det bragte smilet frem.

Og vi blev budt velkommen ca her, af Anette, samt 4 killinger som kommer senere i indlæget. Og sikke en frodighed at komme til, hjertetræet er blot 14 år gammel, og det er et af de træer der skal plantes i vores have. Jeg fik taget 280 billeder sååååå, you know, så her kommer en rimelig mængde;-)


Killingerne fulgte os i hælene, de to af dem vendte om, mens de andre to fortsatte med at følge os, de havde aldrig været så langt væk fra deres base før, og begyndte at miave meget højt, så Ida fulgte dem tilbage.


er den ikke bare skøn:-)

flotte gamle frugttræer


den vogter ved udgangen til marken


imponerende syn

Og det fantastiske lille lysthus, som der også var hygget op i med stearinlys, ja de stod mange steder, også ude, en af de ting jeg selv vil øve mig i, er bedst til at gøre det inden døre;-)

så fint altså, og længe siden jeg sidst har set planten venushår


Og her er en smilende fru Pedersen:-) en fantastisk god værtinde 
Og støvlerne her måtte med, min datter havde sådan glædet sig til at se dem, for har jo gennem tiden vist hende en del også fra dette sted.

En ting er sikkert og det er at vi vil tage turen til Vemb igen for at besøge hendes julehave. Kunne du selv få lyst til at besøge Fru Pedersens have, kan du finde meget mere information HER 
Yderligere 1000 tak til Anette, for en fantastisk modtagelse, og for at ville dele sit eget paradis med os andre.

Med venlig hilsen Anette