onsdag den 28. oktober 2015

Spiralen

I går for to år siden, var der regn og rusk, og ikke vejr at lukke hunden ud i, men jeg havde sat en deadline for mig selv, om at sætte kranse ud til vejen, husker stadig den følelse der opstod, at dette føles godt og rigtig:-)
Gennem hele forløbet med butikken er drømme dukket op, og de af dem der har føltes rigtige og været mulige er blevet virkeliggjort. Har du lyst til at læse om hvordan jeg er startet op uden en krone på lommen kan du se det HER, men advare der står meget, og der er mange billeder, dog er jeg ikke længere så aktiv med opdateringer.

Som fortalt og vist i sidste indlæg med stjernerne i græsset så leger jeg. Den anden dag havde jeg skrevet hej med æbler, og nu er der lavet spiral af dem, gad vide hvad der bliver lavet i morgen, sidder nemlig og tænker at det kunne være sjovt at spidde dem og sætte dem langs vejen;-)
Jeg har samlet mange vilde æbler og frådser i dem flere steder, fuglene flyver næsten om ørerne på mig, aldrig har der været så mange som i år, kan slet ikke lade være med at snakke til dem, også kommer hunden rendende;-)
Stativet du ser i "vinduet", er fra en gammel pavillon som skulle smides ud, jeg så et par ideer i dem og fik dem med hjem, det er meget længe siden, så hvis du sidder og tænker at dem har du da set før, på en anden måde, har du ret.

Det er jo nok ikke verdens smukkeste spiral, æblerne er ikke blankpolerede, og nogle er begyndt at få rådne pletter, men jeg havde nu heller ikke en tanke på at den skulle med i indlæget i dag, men tænkte at det passede så godt med udviklingen og at tænke ud af boksen, også fik jeg yderligere et meget hjerteligt og begejstret udbrud af en kunde da de lige var lagt op:-))) 

Ha en rigtig god dag
Hilsner fra Anette

lørdag den 24. oktober 2015

De simple stjernestunder og leg


Der gang i stjernerne, de skal bruges til pynt og selvfølgelig salg i butikken. Det er nærmest blevet en tradition at pynte op med dem, det kan det vel godt kaldes når det er treide sæson jeg går ind i, med selve binderiet. Før jeg fik min lille rigtige butik, hang stjernerne i træerne. Men nu hænger de i den overdækkede del af butikken, som jeg snart har haft i et år:-)

Jeg binder så mange jeg kan nå og har lyst til, det er hårdt for fingrene, da jeg binder dem meget stramt, med sort glødet vindseltråd, da de skal holde til vind og vejr. Min murer veninde mente jeg kunne bruge en sækkebinder for at skåne, specielt fingrene, men det bliver alligevel en tand for besværligt.

Jeg bruger snebær grene, 6 lige lange stykker i alt, de bindes sammen tre stk af gangen så der dannes to trekanter, disse bindes derefter sammen så de danner en stjerne.
Jeg sætter de to trekanter ind i hinanden, men man kan også bare ligge dem ovenpå hinanden.
Hvorfor nu ligge stjernerne op på græsset( kan du forøvrigt se at jeg har forsøgt at lave en spiral;-) jo jeg er blevet inspireret af ting jeg har set på instagram, ikke at jeg har set stjerner i græsset, men jeg har set folk lege med blomster, blade og ting og sager, på en helt anden og meget barnlig måde, og det har føltes forfriskende, og meget meget inspirerende at kigge den slags billeder.
Konklusion på det jeg lavede i græsset, det har absolut ingen formål, win win;-) det er yderst fordybende, det er uvant, det er sjovt, det inspirerer og føles forfriskende. Og tænk dig hunden lod dem være, om end han overvejede, han har det med at stjæle mine bedste grene eller handsker;-)
Rigtig god weekend
Hilsner fra Anette