lørdag den 23. juli 2016

Langt ude på landet

Er der fred, og der er SMUKT. Langt ude på landet bor Karen og Per sammen med dyrene, fuglene bækken og naturen på tæt hold. Jeg får aldrig nok af den skønhed der findes i  landskabet.

Karen har bloggen Dalsgaard Skivholme-en dejlig mangfoldig blog, med madopskrifter-blomster-kreativitet-og meget mere. Karen har en fantastisk skrivestil, og fortæller-glæde. På billedet over sluttede vi eftermiddagen med  dejlig kage, og kaffe/the.
Hygge og landelig idyl, just love it, her kan man slappe af, det sås tydeligt da Per sad der og ventede på os:-)
Vi skulle nemlig ud og se på kvierne, en 1/4 af de hvide bliver vores aftensmad senere på året, har smagt de små sorte, de smagte fantastisk. Her i huset kan vi godt lide at smage forskellige kvæg-da de forskellige har hver deres smag og kvaliteter-det har de sikkert også i Brugsen-men det kød fra plastbakkerne giver mig kødlede-det smager af sæbe.
noget af udsigten fra deres nye pavillon
lidt mere kig, fordi det er så dejligt med træer
 
Her er det et kig til deres B&B, et utroligt hyggeligt og romantisk sted med blomstrende idyl både ude og inde

Også set fra B&B, følte ikke for at tage billeder fra den indvendige side, der var også gæster. Men se lige solsorten ca midt i billedet den blev ved med at hoppe rundt og gøre sig til.

Alle blomstrende bede med buske og div, lå tæt op af bygningerne og skabte hyggelige kroge og små stier rundt. Når man kom længere væk fra husene gled det hele stille og roligt over i den smukke natur de er omgivet af
naturlige og smukt blomstrende bede


Det er altid spændende at se hvordan folk indretter sig på deres plet på jord. Og oplevede at Karen og Per var tro både mod den omkringliggende natur, huse og den selv.
hist på vejen slår en bugt eller to;-)

Her kommer vi omme fra skovhaven som er under anlæggelse, og går omkring hushjørnet, det var en utrolig hyggelig passage, der gjorde en nysgerrig.
ved alle bygninger var der hyggelig intimitet og en atmosfære af romantik, Karen er meget romantisk, selv krusene var søde og blomstrede. Bemærk lige slangeholderen:-)Jo her var rart at være, 1000 tak for et par hyggelige timer i godt selvskab! Håber også i andre fik noget ud af turen, som forøvrigt var i onsdags:-)
Rigtig god weekend
Med blomstrende hilsner Anette

16 kommentarer:

 1. Sikke en fin rundtur hos Karen - nye vinkler på deres sted - jeg må give dig ret, det ser skønt ud! Her er vi helt op med at slagte selv, der er simpelthen for meget af kødet, som vi ikke får brugt - dvs. kokken her i huset er ikke god nok til at udnytte dyret, jeg er ikke optaget af eller ret dygtig til at lave mad - og nu har jeg/vi vist indset, at det bliver jeg heller aldrig :-) Til gengæld bryder jeg mig ikke om, at kødet ikke bliver udnyttet, så vi har taget konsekvensen. Nogen gange kan vi få lov at vælge ud fra en kvie - og så er det dejligt at få lækkert kød i fryseren!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-)))) Og du har ret i at der er for meget spild hvis alle benstykkerne ikke bliver brugt. Det er en vældig praktisk indsigt du har fået dig;-) jeg elsker at lave mad, og spise. Bruger altid kun opskrifter som vejledende, det gør at maden aldrig smager aldrig ens;-) Ren forkælelse med godt kød i fryseren:-P

   Slet
 2. Det var dog et yderst smukt og dejligt sted, hvor det må være rart at overnatte:) Alle burde købe kød - hvis man spiser kød - fra dyr, der har haft friheden, det korte stykke tid, de lever:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Værelserne og stuen emmede af autentisk hygge. Man kan også gå fantastiske ture i området, rendyrket idyl!
   Dyrevelfærd er et stort emne, ligesom økologi af fødevarer generelt.

   Slet
 3. Tusind tak for det smukke indlæg. Det er altid specielt at se sine omgivelser gennem andres øjne, og når jeg ser dine billeder, tænker jeg: Der vil jeg da gerne bo :D Det gør jeg heldigvis også. Tak for besøget og buketten endnu en gang.
  kh, Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme Karen-og hvor er det dejligt du bor der hvor du gør:-)))) Jeg er altså også glad for du kan lide indlægget, for det er altid følsomt at vise andres steder frem.
   Det var hyggeligt at mødes hos jer!

   Slet
 4. Tak for turen. Sjovt at se Karens sted fra en helt ny vinkel. Det ser bare så hyggeligt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme:-))) Der er også utroligt hyggeligt!

   Slet
 5. Flot rundtur fra et dejligt sted. Jeg Må komme rundt til flere af de have-b&b'er der efterhånden er :-)
  Fortsat god sommer, Hilsen Henrik Havehjerne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja stedet er skønt og B&B er så vidunderligt og autentisk-med et snert af bonde romantik(positivt ment), men andet kan det altså ikke være sådan et sted, og med sådanne værter, der også laver maden selv!
   Hilsner Anette

   Slet
 6. Kære Anette Endnu et vidunderligt indlæg fra dig, hvor er der bare smukt hos Karen og Per, kan næsten fornemme freden og roen gennem dine smukke billeder. Tak for det. Knus fra Amagerbønderne

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tina, tusinde tak! Da jeg var der var der er stort set ikke andre lyde end dem fuglene laver, og vores snakken. Dejligt du næsten kunne føle den fred og ro.
   Kæmpe knus tilbage til nogle herlige bønder:-))))

   Slet
 7. Kære Anette.Skønt sted du har besøgt.........og masser af dejlige billeder du viser.
  Hvor er det bare dejligt sådan at komme ud og opleve andres haver.Man får altid noget med hjem.
  Rigtig dejlig aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jette!
   Ja det var et skønt sted, beboet at skønne mennesker-og du har så meget ret, det er godt at komme ud og se andres haver, med mere:-)))) Var også i Hune, for at gense den have, i tirsdags, mere om det en anden dag.
   Tusinde tak også rigtig dejlig aften til dig, knus Anette

   Slet
 8. Det er altid spændende at komme ud at se andres haver, og det ser ud til, det er en rigtig hyggelig have, du har besøgt. Det er smukt, når have og natur smelter sammen på en naturlig måde.
  Tak for rundvisningen. Jeg læser også af og til Karens blog og synes, den er spændende.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme Elna:-) Ja hun har en dejlig alsidig blog. Jeg har brugt en del af hendes opskrifter, dog lidt omsat så det har passet til de varer jeg lige har hjemme.
   Hilsner Anette

   Slet