fredag den 27. maj 2016

Love is in the air

Den sang har jeg på hjernen i dag, det er sådan en skøn tid, og det er sådan haven også kan virke:-)
Fik en ustyrlig trang til at dele nogle af de glæder jeg har i tiden:-)
Ha en fantastisk weekend
Blomstrende hilsner
Anette

lørdag den 7. maj 2016

Fordybelse, erfaringer og billeder;-)

Ihhh hvor er det dejligt med sådan et vejr, alle minder om april forsvandt som dug fra solen. Jeg er sikker på at alle finder stor glæde ved maj du søde milde;-)
Der er er igen lidt refleksioner i forhold til bloggen. Jeg kan mærke at mere af min energi i år generelt skal til at bruges på den fysiske butik, samt min have. Begge dele er nået til et punkt, der gør at jeg har brug for det..
Det betyder at der kommer færre indlæg fra min hånd, men også at der kommer færre kommentarer på andres blogge, en stund fremover.
Måske er det ikke så nyt endda, har bare ikke udtrykt mig højt før, troede faktisk det var fordi jeg havde nok at gøre med fødselsdag og sølvbryllup, men det er det ikke, kan jeg erfare.
Jeg vil fortsætte min hyggelige morgen rutine med at kigge med hos jer bloggere
De fleste af billederne er fra i går morges, og allerede forældet. I dag er der meget grønnere, og meget kønnere alle steder, og forhaven er ordnet igen igen, men mere om det når vi når der til.

bon fire betyder glædesblus
 Min mand og jeg har lige haft sølvbryllup, der fik vi blandt andet et gavekort til XL byg, de har også et skønt bo grønt havecenteret;-) Hele gavekortet gik dog til et bonfire bålsæt, med pande, rist og gryde. Vi afprøvede det i aftes, det er fantastisk!
Sidste år tog vi hul på bålmadens glæder, med to stumper nedløbsrør og en gammel grill rist, man må jo prøve om det er noget;-) I år er det ren og skær luksus. Siden billedet er taget er der også sket ændringer i det område;-)
arvede narcisser, her førsteårs blomst<3
på grund af lyset, den røde spand er en af ukrudtsbeholderne, her håndluges det meste, pgu af nysgerrighed
på sigt, når hækkene gror til, bliver det en beskyttet siddeplads med kig
iberis i indkørslen
Forhaven, mit naturlige og farverige blomsterbarn, det skal tæmmes lidt;-) Sidste år fik alle planterne lov at kaste frø, og bredde sig, ihhh du milde jeg gik næsten i sort da jeg opdagede hvor vildt det var blevet her i foråret. Yderligere kender jeg slet ikke alle de ny frølinger, så mange flere er kommet til. Så jeg luger ud med let og med hård hånd. Mens jeg lå der og kravlede rundt gik det op for mig at det er som at lave et maleri, der forandres hvert år, det er yderst spændende. 
Men den her spiræa er let at styre, og jeg beundre den utroligt, den lyser op mellem alt det grønne og mørke.
og bonderoserne er heller ikke så vilde, denne har mange knopper i år
flere narcisser

en blå geranium, jeg elsker duften der er i bladene, flere narcisser, limelight, og rødbladet fredløs, med mere
Her i forhaven etableres en siddeplads hvert forår, den forsvinder igen efterhånden som det hele vokser til. Bag sidde pladsen er det et område med mængder af skvalderkål og snebær, samt lidt andet "godterier" Jeg selv kan godt lide looket af den gamle stol og og det brune og grønne sammen.
Og her blev et hængeparti ordnet, jeg fik lagt sten så det nu er en naturlig åbning fra indkørslen mod forhaven. Santa opdagede at jeg ikke havde lukket lågen helt til, men han mosler heldigvis ikke for at komme ud, så skulle jeg have sagt gåååå ordet.
Tulipanfesten har været i gang en stund nu, og flere og flere farver dukker op. Næste år skal alle de blandede tulipaner ud i haven, og erstattes med nogle røde, må altså prøve det ensfarvede look i de tre store kummer.

Ha en helt fantastisk weekend:-)
Anette