onsdag den 8. marts 2017

Nyt indlæg, på min nye blog

Her i starten med den nye blog, vælger jeg at lægge link ind når der kommer nyt indlæg
For at se det, klik HER
Hilsner og rigtig god dag
Anette

12 kommentarer:

 1. Æv jeg kan ikke kommentere på din nye blog... Jeg vil ikke logge ind via Facebook (Holder FB og min blog adskilt pga. jobbet) og har ikke nogle af de andre muligheder :(
  Er det ikke muligt at lave en valgtmulighed som "anonym" eller en hvor man kan skrive sin www-adresse?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Esther
   Ja det er altså øv, og det er jeg træt af. Har lige snakket med sønnen omkring det, og det med en www adresse duer ikke, og det med det anonyme, det undersøger han... Men troede faktisk alle der brugte blogger havde en google konto, for der er der mulighed. Men det kan jeg så høre at de ikke har.
   Hilsner og god aften

   Slet
 2. Hej Anette, godt at du lægger link her, for jeg kunne ikke lægge et link til din nye blog i min linkliste og det er den måde jeg tjekker for nye indlæg og derfor har jeg heller ikke fjernet linket hertil endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth!
   Tak for du stadig linker her til, og for svar. Der er opstået lidt udfordringer med de link, pt virker de kun på ugebasis, og det er absolut ikke holdbart/godt. Sønnen har måttet høre en ekspert, og afventer svar...
   Ha en god dag:-)))

   Slet
 3. Søde Anette.

  Teknik sucks:o) Tillykke med din nye blog. Håber de tekniske problemer med at kunne kommentere, løser sig. Jeg ved ikke, om du har set på IG, at jeg holder en lille bogudgivelses-reception på Heides Planteskole. Du skal vide, at hvis du har tid og lyst, så er du mere end velkommen. Du kan læse nærmere om det på IG.

  Knus og hav en skøn marts.

  SvarSlet
  Svar
  1. ha ha, man kan blive helt blind af det:O godt der er nogen der kan det der. Tror at alle tekniske problemer er løst nu, i alle tilfælde indtil videre.

   Ej hvor dejligt, jeg vil gøre meget for at komme, måske bogen kan blive signeret;-)
   Jeg var lige den anden dag, inde for at læse appetitvækkeren til bogen, og den gik lige i hjertet, og nu glæder jeg mig endnu mere til at stå/gå/sidde med den mellem mine hænder. Denne gang kommer du ikke med på ferie, men nok nærmere i drivhuset, eller haven <3
   10000 tak fordi du fortæller mig det her på bloggen, jeg blev så GLAD, jeg er ikke så meget på insta i tiden, men det har du nok bemærket.

   Jeg vil tjekke helt op på insta senere i dag, eller først i morgen, smugkiggede i går. Står og skal til en begravelse om lidt, det har fyldt en del de sidste par dage...

   Må du også have en helt igennem vidunderlig marts, masser af hilsner og knus Anette

   Slet
  2. Kære Anette.

   Ja, du kan tro, at jeg har lagt mærke til, at du ikke er så meget på IG pt. Du er savnet. Men du kan ikke være allesteder på én gang,vel?

   Det ville glæde mig rigtig meget, om du kom. Men der er jo et stykke vej og tid er en mangelvare hos de fleste af os. Kommer du, skal du selvfølgelig have en personlig hilsen i bogen.

   Knus og held og lykke med alle dine skønne og spændende projekter

   Slet
  3. Kære Jyt-te:-)
   Det har du ret i-så du er i mine gode tanker <3
   Også rigtig meget lykke til med alt i dit smukke og frodige univers/paradis- som du ved jeg tidligere i dag har stor savlet over på IG :-))))
   Det bliver et fantastisk have år <3
   Knus Anette

   Slet
 4. Hej søde Anette. Jeg tager tilløb til at få en google konto. Jeg har en veninde der forsker i medier, og hun fortæller, at jeg må sætte mig ordentlig ind i de fora, jeg benytter, læse alt med småt, osv. Og det er nok dér, skoen trykker for mig. Det er jeg ikke så god til.
  Er vild med din fine indretning. Kan sagtens forstå, du løsner mht. feng shui. Så det åbner op for din vilde leg og kreativitet. Det er sjovest. Og så er det jo så fint, at du har en gammel viden indeni, som du kan bruge, når du føler for det.
  Elsker dine hatte. Og det er så sjovt, for jeg har tænkt: En dag skriver jeg til Anette og spørger, om hun ikke skal ha´en hat! Har tænkt, det lige kunne passe dig. Og det har du jo så fint allerede.
  Har du nogensinde læst: Heksens Håndbog af Dannie Druehyld?
  Knus her fra Laila


  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde Laila
   Jeg kan godt huske hvordan det var da jeg skulle have en gmail, og dermed fik jeg udforsket de andre muligheder i google. Jeg må tiltå at jeg ikke læste det med småt-det kræver et vist overskud, at skulle læse og forstå så meget. Men kan sige at der kommer en hel del mindre spam på gmail, end på hotmail. Og det der kommer i gmail ligger altid i spammappen.
   Men hvis man logger af hver gang, så tror jeg nu ikke der kan se så meget ved det.....tror jeg, måske, har ikke undersøgt detaljerne;-)

   Ja det er en befrielse at løsne feng shui begrebet, men også godt at kende principperne, og have afprøvet hvordan de virker for mig.
   Ej hvor sjovt med hatten. Mit næste profilbillede bliver et med stråhat, men skal lige have datteren til at komme hjem og tage et. Min mand er ikke så god med et kamera.
   1000 tak for rosen
   Nej jeg har ikke læst heksens håndbog, men kender lidt til Dannie Druehyld fra tv og internettet....I en god årrække nu har bøgerne næsten været lagt på hylden, det var først i efteråret jeg atter fik trangen til at læse en bog igen, altså en bog der ikke lige omhandlede blomster og have, for dem har jeg kigget en del i
   Ha en vidunderlig og god dag kære
   Knus Anette

   Slet
 5. Kære Anette.
  Tusind tak for dine sidste tre indlæg som jeg slet ikke har fået svaret på. Jeg har slet ikke haft problemer med at svare, altså tekniske problemer. Der kommer en mail som det plejer, når der er et indlæg fra dig.
  Nej, jeg har simpelthen været overvældet af din energi og foretagsomhed.
  Det er virkelig gode indlæg, du har skrevet og jeg er vild med din måde at formidle på. Det er SÅ flot det du har malet og især dit soveværelse er smukt.....især når sengetøjet du har stjålet fra de polske børn kommer på.
  Jeg er også vild med dine kobberplader. Så morsomt at forestille mig dig med en "flammekaster".
  Jeg er rigtig ked af at høre, at du har fået slidgigt i dine fingre. Det kan være ret invaliderende. Måske kunne du have glæde af nogle sølvringe, de hedder silversplints ringe og fås efter mål hos en bandagist. De støtter rigtig godt og er samtidig smarte. Prøv at google.
  Jeg glæder mig til dit næste indlæg.......hvad har du nu fundet på?? Hvor kan vi være glade for disse vidunderlige mænd, der støtter deres kone i hendes vilde planer;)
  Ellers har jeg travlt med at nyde foråret. Jeg har lige set til mine dahliaknolde og den ene har meget store spirer, så den bliver plantet i morgen. Den er den første og den sidste der blomstrer. Den hedder Arabien Night og er meget mørkerød.
  Vi har i går taget vinterdækket af vores krukker og det myldrer med forårsblomster. Hvor er det en vidunderlig tid.
  Jeg ønsker dig en fantastisk ny uge og
  sender mange kærlige tanker fra Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Eliane
   Herligt at vide du følger/læser med:-))) Ved ikke hvor mange der er tilmeldt en mail, andet end dem der har fortalt det.
   Den funktion skal jeg også have på min nye blog-det er også der diverse problemer med kommentarer, opdateringer og link har været. De er løst nu, håber jeg. Det næste vil være at få lavet sådan en funktion der kan sende en mail, til dem der gerne vil opdateres direkte i indbakken med nye indlæg.
   Elsker at stå med den "flammekaster" det er så sjovt, at se hvordan farverne udvikler sig, og hvordan man kan få dem til at bevæge sig, hen over pladen.
   Har googlet ringene, og kan se at det slet ikke er der jeg er nu, mit sidder mest i tommelledene, og er absolut værst når jeg skal binde kranse eller buketter, så vil bruge mere tid på andre kreative evner.
   Jeg "spiser" kæmpenatlysolie for gigten, og sammen med fiskeolie. Jeg har brugt det siden 1 februar, det tager ikke det ømme, men syntes alligevel det virker, placebo eller psykisk andel-pyt....
   Arabien night, den har jeg et godt øje til, det bliver nok den jeg skal have i mine kummer i år, og som en afløser af de knaldrøde tulipaner, som jeg glæder mig for vildt til at se:-)))
   Ja det er sådan en vidunderlig tid, masser af skønne forventninger, og forår der bare pibler frem i ren livsglæde. Ja det er skønt<3
   Og godt at få dynen af krukkerne:-)))
   Tusinde tak for dine søde ord, de bringer med sig glæde.
   Mit næste indlæg kommer til at handle om have;-)
   Tak, må din uge også blive fantastisk.
   Varme og blide tanker fra Anette

   Slet