mandag den 20. marts 2017

TANTE GRØNS HAVEUNIVERS

LINK til det nye indlæg på min nye blog. Et indlæg jeg har glædet mig meget til at lave. Det handler om den nye bog: Cottagehave- TANTE GRØNS HAVEUNIVERS,  af Jytte Aggerholm Justesen
Du inder indlægget HER
Med taknemmelige hilsner
Anette

12 kommentarer:

 1. Kære Anette. Hvor jeg glæder mig på dine vegne over din læseoplevelse. At du tør vise din store følsomhed. Det er sejt. Du er så sjov og fin. Du er en sjælden smuk, vild blomst, som vokser lige dér, hvor det er helt perfekt for dig, tænkte jeg, da jeg læste dine ord.
  Jeg lærer meget af dig. Og det er så mærkeligt, for de udsnit fra bogen, du har vist. Der studerede jeg især det sidste, og det var som om verden åbnede sig meget mere, jeg blev meget mere ydmyg og kom til at tænke på Søren Kierkegaards ord: Du kan ikke åbne døren til lykken ved at skubbe og mase, for døren åbnes indad.
  Jeg er sådan én, der kommer til at skubbe og mase, og derfor var det så utrolig fint at læse dit indlæg, for der forstod jeg et øjeblik igen - at lykken bliver man nødt til at lytte til. Det er en stille hvisken, som kun findes, når man lytter til verden.
  Tak, Anette og vilde blomsterhilsner til dig
  fra Laila


  SvarSlet
  Svar
  1. Kære dejlige Laila
   Tak for at læse med på mit følsomme skriv
   Jeg er jo nok en lidt vild en, der ofte har foden på bremsen, for at mærke efter. Og hvor er jeg glad og rørt over at du kan lære noget af mig, så kan vi lære af hinanden.
   Og det med at mase på, det kender jeg nu også godt i visse henseender, har en "bette en" hvor jeg maser lidt for meget;-) Men ude i naturen, der er det anderledes, den sniger sig ind, og helt uden forbehold.
   For nogle år siden troede jeg at jeg skulle have folk med ud i naturen, for den terapeutiske virknings skyld.....
   Som altid sætter du noget i gang, tusinde tak for det skønne dig <3
   Jeg er også ret vild med det sidste, det rummer så meget rummelighed..
   Blomsterhilsner og knus
   Anette

   Slet
 2. Hvor sødt og rørende, sådan helt i din egen stil - du har givet Tantens bog den allerbedste omtale. Bogen er en helt særligt bog, ingen tvivl om det.
  Du giver også noget af dig selv hver gang du skriver, det er så dejligt.
  Knus

  PS, jeg skriver her, for jeg kan simpelthen ikke få lov at kommentere inde på dit indlæg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ulla, tusinde tusinde 10000 tak for din dejlige kommentar, den skatter jeg højt<3
   Knus Anette

   PS det er underligt, jeg har givet det videre til sønnen, han ved ikke helt hvad der er galt....

   Slet
 3. Kære Anette.

  Jeg skriver også her, da jeg heller ikke, kan få lov at skrive en kommentar på din nye blog.

  TUSIND TUSIND tak for din utroligt smukke omtale af bogen. Dine ord gjorde mig meget meget glad.
  Husk, det er en gave at være følsom, for man oplever ting, som ingen andre ænser. Og netop din store sensitivitet gør at du tager tingene dybt ind.

  Endnu engang TUSIND TAK, Anette. Jeg er helt overvældet over alle dine hjertelige og fine ord.

  Knus og nyd foråret. Vi ses før du kan nå at sige "KONSTANTINOPOLITANERINDE":O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jytte
   Tusinde tusinde tak, det er en stor fornøjelse og glæde at omtale din nye bog:-))) Den er spækket med så meget inspiration og visdom og alt det andet jeg skriver i indlægget, og kalder på genlæsning, dog ikke lige nu, der går nok nogle dage. Så den ligger så pænt på spisebordet imens og blomstre, ganske lystigt når jeg lige skal kigge. Vil tro den bliver min havebibel<3
   Kæmpe knus med forårsberuselse og vi ses, og knus igen:O)

   Slet
  2. har ikke helt stavet mig gennem konstan......endnu

   Slet
 4. Jeg glæder mig til at få fingre i bogen, men efter vores Tysklandstur er havepengekassen tom...i hvert fald indtil den første :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå Esther:-) Vil også sige at bogen har medvirket at jeg er rendt ud for at købe lidt flere roser, og lidt klematis, og lidt flere andet:-) Ideerne piblede frem, og satte ord på nogle af mine inderste drømme. Hæ hæ faktisk satte den endnu flere ting i gang. Det må der komme et indlæg ud af en af de næste dage, eller uge.
   God plante weekend:-)

   Slet
 5. Jeg kan stadig ikke læse dine indlæg 😬😊, tak for sidst, det var hyggeligt 😊, kh og knus Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Og jeg forstår det ikke, sønnen kan heller ikke hitte hvorfor du ikke kan se indlæggene, og kun kontaktsiden....håber det lykkedes en dag. Lige nu sidder han og gør så billederne bliver "mindre", så det ikke tager så lang tid at loade siden, måske det hjælper:-)

   I lige måde Margit, ja det var nemlig hyggeligt:-))
   Knus Anette

   Slet