tirsdag den 22. august 2017

Fra der var engang til NU

-hedder dagens indlæg på den nye blog. Du finder det HER
Det handler om at tage skeen i engen hånd, og om valg og konsekvenser. Indlægget er krydret med billeder, og en skøn skøn sang jeg lige har opdaget.
 God fornøjelse
Lune hilsner Anette

6 kommentarer:

 1. Sødeste Anette. Tak for din historie. Og tillykke med at du er kommet igennem og ovenpå i din proces. Selvom du nok stadig føler dig sårbar, tænker jeg også, du føler dig stærk. Det gør mig ondt at høre, du har haft stress og angst to gange i dit liv. Og netop derfor, er det også så vigtigt, at du lytter til dig selv - som du selv siger du gør. At du skal ha dig selv med, hele vejen. Det har jo heller ingen hast. Det vigtigste er, at du og din mand trives godt i jeres liv. Det er som du skriver - indefra og ud. Og den slags tager tid. At mærke efter og føle - hvad der nu er rigtigt for én, for os to. Og man kommer til at begå fejl på vejen - og sådan er det - så rigtigt - man erfarer, skaber og vokser. Og livet her på jorden - og i universet for den sags skyld - er jo forandring. Derfor er det en fint følende proces at være menneske. For man skal både finde ind til sig selv - og danse med forandringerne i livet. For at leve.
  Jeg oplever dig som en kunster, egentlig. Og følsomhed og frihed er så væsentlige for en kunstner. Og det med at føle sig som anderledes i samfundet, er jo ligeså en kunstners udfordring. Men det er min oplevelse af dig. Du kan ha en anden. Og det er vigtigt, du lytter til dig selv.
  Jeg tror slet ikke, jeg vil svare på, hvordan jeg opfatter hjemmegående kvinder, men jeg kan fortælle, at det er en meget positiv følelse, jeg har af jer, for jeg vil ikke lægge fokus dér. PÅ vurderinger. Jeg glæder mig over livets mangfoldighed. Og jeg glæder mig sådan over dig.
  Jeg kan ikke høre sangen, desværre. Mit lydanlæg på computeren er i stykker, jeg bor ved siden af et kulturhus, der vil jeg lytte til sangen en dag. Så herligt, du fandt den.

  Hav det godt, du sødeste Anette. Sender dig mange knus og tanker på din vej.

  Fra Laila.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Laila
   Og tusinde tak fordi du ville læse med, og tusinde tak for din dejlige kommentar.
   Du kan nok levende forestille dig at at jeg føler en stor taknemmelighed og glæde for at være kommet igennem. Alt er blevet lettere- at se -også gamle mønstre. Når man kan se og forstå er det meget lettere at handle.
   Sårbarhed, hvis sårbar er følsom, så ja. Og styrke, jeg føler min styrke ligger i min ærlighed, og rummelighed, det er samtidig også min svaghed, da der kan opstå konflikt;-)
   Mange tak for de flotte ord, sikke en ære at blive set som kunstner. Det er nemlig indefra og ud det hele skal komme, men man må jo prøve hvad der harmonere med det indre, når der er så mange passioner og kreative ting man kan og så utroligt gerne vil.
   Et er sikkert, meget er i forandring herhjemme, og jeg kan mærke den der yess følelse af rigtighed. Sjovt at jeg påbegynder nyt hvert år i sept eller oktober-som om det er nytår;-))))
   Glæder mig til du høre sangen, den hylder mangfoldigheden, viser mangfoldigheden i videoen, også er der den behagelige og inkluderende stemme <3
   Jeg ønsker dig alt det bedste, masser af tanker og knus i din retning. Anette

   Slet
 2. Kære dig.

  Også tak for dit svar, Anette. Jeg er glad for, du kunne bruge mine ord til noget. For mig at se, er alle vi stærke kvinder sårbare. Det hænger sammen. For styrken vokser ud af, at vi har gået igennem sårbare processer. Og holder vores hjerter åbne, stadigvæk. Det er smukt. Og sejt.
  Jeg studerer jo en lille smule astrologi, og hvert halve år er der solformørkelse. Det betyder - astrologisk set - at vi skal rydde ud i gamle sager/følelser/mønstre og så at sige starte på en frisk. I flg astrologien gør solformørkelser det, at vi forandrer os - lægger noget bag os og kommer videre. Som vi jo skal i livet. Den sidste vi havde, d. 21 august, i løvens tegn, var en meget stærk én. Og særlig i USA. Så derfor, med mine absolut amatør astrologi briller, er det ikke så unaturligt, at du føler det har været en slags nytår: )
  Og jeg har selvfølgelig stor forståelse for, hvis ikke du kan bruge de her astrologi betydninger til noget.

  Hej så længe du søde Anette. Vi skrives. Stort knus fra Laila.


  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Laila
   Vil bare lige sige jeg vender tilbage med svar om et par dage. I dag skal vi tage afsked med min tro følgesvend, og elskede elskede hund Santa, det er så svært og hårdt.
   Knus

   Slet
 3. Sødeste Du. Åh, det er jeg velnok ked af at høre. Jeg sender dig et kæmpestort kram, Anette. Det må være meget, meget hårdt. Fine, fine Santa. Pas rigtig godt på dig. Med hjertevarme til dig fra Laila.


  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Laila
   Først det sidste, det er mega hårdt. Vi måtte skille os af med ham da han gennem to år har udviklet en slags aggression/beskyttertrang. Det startede med vores svigersøn og udviklede sig til at gå ud over flere mennesker. Jeg var bange for at han en dag ville skade en. Sidste episode med voldsom knurren og hapsen ud, var for lidt mere end 14 dage siden, og da gæsterne gik tudede jeg. Selvom jeg vidste hvilken vej det gik søgte jeg alternative metoder, og adfærds terapeuter, vel vidnende at det var et tyndt strå.
   Vi fik besøg af dyrelægen, og han lod Santa sluttede sine dage her. Jeg har mængder at fortælle i den anledning, men lige nu må det stoppe, for rummer det ikke helt endnu <3
   Jeg skatter din viden om det astrologiske, og ved at det har stor indvirkning på ubevidste måder at handle og være på. Jeg ved med sikkerhed at også solformørkelsen har indvirkning- uanset jeg er ubevidst om det i nuet. Et valg jeg bevidst har taget. Så for mig er det først oplever/mærke/føle, så kan jeg eftefølgende opdage hvad der har været medvirkende/ haft indflydelse. Tusinde tak for at dele din viden, du er skattet her.
   Må vide om du laver horoskoper? For så vil jeg gerne bestille et, og selvfølgelig betale for det.Hvis det er sådan så er min mail: Flora.flora.dk@gmail.com
   Tak for din dybe hjertevarme! Stort og varmt knus Anette

   Slet