fredag den 22. september 2017

Et pause indlæg på den nye blog

Det handler om hvor ondt det gør at skulle tage afsked med Santa, min tro følger gennem næsten 7 år, og om den blogpause jeg holder frem til marts 2018
Indlægget finder du HER
Ha det dejligste efterår og vinter
Hilsner Anette

4 kommentarer:

 1. Åh, du kære Anette. Det gør mig så ondt for dig. Det er de fineste fotos af Santa, du har lagt frem. Han når også ind til alle vores hjerter. Tak for din gode mail. Du er så fin. Jeg håber, du bare bruger linket, hvis du har lyst, eller lader det flyve.
  Jeg synes, du er sej, at du sætter ord på dine processer. På de ting, det kan være svært at tale om. Du er modig. Og det er noget du kan. Og noget du hjælper andre med.
  Godt du siger fra - trækker energien hjem. Go go go Anette. Jeg håber, du får en sprudlende ny tid. Og får læget dit hjerte.
  Jeg vil savne dig - og ønsker dig alt godt, på din vej. Kærlig hilsen Laila.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tusinde tak for dine søde ord Laila. Og linket, jeg skal nok fortælle hvis jeg bruger det.

   Jeg sad og kiggede på et forum hvor en overvejede at få aflivet sin hund pgu af bid. Det var en ubehagelig meningsudveksling at læse. Men det var det eneste sted jeg opdagede åbenhed omkring de problematikker. Og det eneste det kunne gøre, var at få en til at trække snuden til sig i en fart.

   Jeg føler mig meget bedre rustet til at undersøge racer og hunde generelt, men kan selvfølgelig ikke søge sig ud af alt.

   Tak fordi du syntes jeg er modig. Jeg ville elske om der var en der kunne bruge skrivet til noget. Ellers har jeg selv fået en masse ud af at skrive det:-)
   Mit hjerte er ved at være healet, blogindlægget og alle jeres skattede kommentarer har været medvirkende til at det føles ok nu. Selvfølgelig er der savn, og mange vaner der skal laves om, men jeg er helt afklaret.
   Smiler og smiler, go go go, så fedt. Det trænges til en blogpause og pause generelt fra de sociale medier. Min r.. sad fast foran pceren, og det bryder jeg mig ikke om.
   Og jeg vil savne dig her, men kan jo ikke det hele
   Alt godt til dig, masser af gode tanker til dig.
   Kærlige hilsner og luftknus Anette

   Slet
 2. Kære Anette

  Det gør afsindig ondt at tage afsked med et elsket dyr...og ih, hvor jeg kender fornemmelsen af at være "bøddel"....men vi gør det jo af kærlighed.

  Du må have en dejlig blogpause, hvor du forhåbentlig får samlet masser af energi :)
  Kh
  Esther

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Esther
   Ja det er i kærlighed vi gør det, men den kan være svær at få øje på når man stå i det. Dejligt med genkendelse.
   Jeg glæder mig meget til pausen, kan mærke det bliver godt. Selvom jeg vil savne de hyggelige kommentarer fra jer.
   Kh Anette

   Slet