søndag den 26. februar 2017

Der i spændings feltet siger det YESSS

Det handler stadigvæk om indretning. Og jeg er så glad, og utrolig stolt, føler nemlig jeg har fået min indre romantiker hjem hvor den kommer til sin ret. Ja føler faktisk at jeg selv er landet der hvor jeg føler tilfredsheden ud i hver en krog af kroppen.
ny dille, masser af pilegrene klippet op, og iblandet et bundt afskårne til 25 kr:-)
Vi har igen haft gæster et par weekender, og nogle af dem vores børn. Jeg vil bruge sønnens udtalelse da han kom ind i vores nymalede rum. Han sagde: jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal mene, det virker lidt uhyggeligt, men jeg kan godt se her er hyggeligt. Senere efter han havde studeret og mærket mere efter, var han dybt begejstret.
Det er netop feltet mellem hygge og uhygge jeg selv stor trives, når det gælder eget hjem. 

 
Jo jeg er vild med det romantiske, krukke og bakke har jeg haft til salg i butikken, og snart et års tid. Ingen er endnu faldet for det, og jeg er usædvanlig glad. Jeg har tidligere haft det inde, men det kom ikke til sin ret i det gamle look. Og tænk dig nu ejer jeg selv disse lækre sager, som jeg så længselsfyldt har kigget på, ja de passer ind. Bakken er fra det tidligere USSR og håndmalet

Kobberpladen lavede jeg i 2010, pladen blev lagt op på et par bukke, også gik jeg ellers i gang med gasbrænderen, dette er bagsiden som blev til forsiden. Bagsiden som skulle have været forside, ser du på billedet under. Jeg gik fuldstændig amok, for de mest fantastiske farver kom frem alt efter mængden af varme. Nu skal jeg til at lave en mere plade i samme str, de skal danne makkerpar, så der kommer to op at hænge på væggen bag spisebordet. Jeg tror det bliver utrolig godt
farverne er meget kraftigere i virkeligheden


Siden sidste indlæg, har jeg fået malet både alle døre. Jeg har købt bambus gardiner, og de lette og luftige hvide gardiner. Jeg har savnet de luftige gardiner siden vores sidste sted. Jeg har trukket en kobber ledning igennem løbegangen, for at få det der look frem af lidt selvgjort bonde stil. Og i aftes lavede jeg disse kobbertråde universer og hang på for at dække skruen.

her er de kabelledninger jeg bruger, og når man trækker gummiet af, man får dem også med blå gummi, men kobbertråden er den samme. Og det er en billig måde at få ren kobbertråd på, den bliver flottere med tiden, mener så den ikke skinner så meget

Og se lige her, jeg fik plads til endnu mere af det jeg kalder romantik, hvor er det altså en god god oplevelse.
Ønsker alle en fantastisk god søndag
Med spændte hilsner
Anette

lørdag den 18. februar 2017

Nyindrettet

NYE FARVER-NYT LOOK i vores hjem.
Har ofte tænkt på hvor personlig jeg kan være her på bloggen. Er kommet frem til at hvis jeg skal have et forhold til det jeg skriver, må jeg også dele ud af mig selv, og bruge mig selv her og nu.
I tiden går jeg lidt dybere end ellers, så dybt egentligt, at jeg en aften var nede for at skrabe bunden. Ikke noget jeg har gået bevidst efter, men altså, her kommer det;-) er jeg overhovedet noget værd, hvad kan jeg overhovedet(kan ikke binde så meget pga af slidegigt i begge tommelled), jeg bidrager ikke med noget som helst, og jeg passer ikke ind, det gav mængder af tårer som ikke kunne holdes tilbage, og vise ord fra manden i mit liv.
Det ikke at passe ind i de bokse som samfundet eller andre sætter retningslinjer for, har altid gjort ondt i mig, og har virkelig forsøgt-
Men på kort tid skete der noget........
Og få dage efter begyndte jeg at male rummene, inkl sådanne ting som lister bordplader mm. Jeg mangler stadig dørene.
Bordpladen har fået en mørkere olie, og skabet omkring køkkenskabet er fjernet
lampen over køkkenbordet er malet, tidligere var den rød, farven på væggen er svær at få til at fremstå som den gør her irl
denne hylde skal længere ned
Santas plads, jeg har smidt hundekurven ud, han brugte den kun til opbevaring af stjålne ting;-)


tidligere havde vi spisestue her, det er i forbindelse med køkkenet

farven er svær at fange på billedet
Jeg sagde ikke det om dybet af mig i begyndelsen af indlægget for at få medlidenhed, eller nogen former for ynk. Jeg sagde det for at vise hvad det har affødt. Og at jeg er usædvanlig stolt/tilfreds, jeg har nemlig selv lavet det hele, dog har min mand udskiftet ledninger og hængt lampe op.
Yderligere har hele den samlede episode givet mig ufatteligt med styrke, og accept og mængder af ideer:-)
Med hilsner og ønsket om en rigtig god weekend
Anette

søndag den 5. februar 2017

Gratis gødning, haven og mennesket bag

For en lille stund siden opdagede jeg Mettes blog som er ganske ny, du finder den HER
Mette er en af de mennesker der formår at sætte tanker i gang hos mig, og min måde at have have på.
Jeg har ofte tænkt hvad er jeg da for et have menneske-jeg er ikke økolog, men jeg bruger ingen former for gifte i haven. Af den simple grund at den ikke fungere eller virker gavnlig for jorden, eller andet.
Jeg holder usædvanligt meget af den levende jord, jeg kan ikke forklare hvad det er, udover det at jeg kan føle det-og det er mere end rigeligt for mig. Levende jord dufter og føles! Jeg ved også hvordan slap jord føles. Nåh ja jeg har heller aldrig gødet det store, andet en krukkeplanter, og lidt ved roserne.
Jeg er ikke belæst, jeg gør tingene på intuition og af inspiration.
Jeg er ikke have nørd, men jeg holder meget af at studere det der kommer frem af sig selv i jorden og den mangfoldige frodighed, man også selv kan skabe-begge dele giver en usædvanlig glæde.
Jeg er ordens menneske uden at være det, af den simple grund at for meget orden forpligter, stresser og det vigtigste af alt den keder mig i længden-når jeg keder mig finder jeg på ting, derfor er der med jævne mellemrum oprydninger;-))))
Jeg er ikke den der forspire eller andet, men jeg har et drivhus hvor jeg dyrker af glæden ved maden og den der totale luksus følelse af frodighed.
Jeg er ikke et krukke menneske selvom jeg har krukker, de egner sig usædvanligt godt ved terrasserne. Men krukker skal være praktiske, jeg er nemlig også doven anlagt, selvom jeg er  aktiv. Men nægter at have ting der stresser, og det gør det at se på dårligt vandede krukker eller skrantende planter.
Jeg er ikke en der dimser op med ting og sager alle vegne, men jeg holder af dimserne, og bruger dem på egen måde.
Min stil er nok ganske romantisk, men min tilgang til tingene er ofte ret så praktisk.
Det der i den grad får mit hjerte til at synge er den gode og levende jord, og stemninger, og der er mange måder at gøre det på... og det leder mig hen til en mail jeg fik fra 16 årige Kristian her til morgen. Han har skabt et netværk med gratis gødning, eller rettere sagt heste møg. Du finder siden Gratis Gødning her Det var et tilbud til mig, og hvis jeg ville dele og sprede budskabte så måtte jeg hjertens gerne, så det er hermed gjort, så tilbuddet er til alle;-))) 1000 tak for at der findes sådanne mennesker som Kristian, jeg jubler og jubler. 
Hvis du vil sprede budskabet så del gerne hans side.
Nogle gange kommer tingene synkront og i stimer, det gør de her i tiden, og til både overraskelse og GLÆDE.
Hvis du er have menneske, hvordan vil du så definere dig selv?
Med af frodige og jordglade hilsner
Anette