Sider

lørdag den 9. juni 2018

Spørgsmål til læsere sidst i dette indlæg, her på siden

Og først det nye indlæg, kaldet bare fordi-eller nærmest lykkelig. Indlægget indeholder lidt små pludren om løst og fast her på matriklen.
Du finder det HER
Jeg linker i tiden her på den "gamle" blog, når der er indlæg på den "nye" blog. Jeg har brug for at vide om  folk der sætter pris på det, eller om det spild af krudt fra min side? Eller totalt irriterende, især for dem der linker til mig via anden blog, og jeg dukker op to gange....
Jeg overvejer at lukke denne blog helt ned, men er folk glade for det linken, så fortsætter jeg hjertens gerne.
Sætter pris på svar her eller på mail. Mailen finder du på den nye blog under kontakt, den er lige til at udfylde.
På forhånd tusinde tak
Ha en rigtig god weekend
Hilsner Anette

13 kommentarer:

 1. Jeg tror, det er spild af krudt fra din side, men jeg har svært ved kommentaren på din nye side, for der er ingen steder, der står udgiv eller send, men jeg kan jo se, den kommer på alligevel. Til gengæld har du ikke svaret mig, det ligner dig ikke :)
  Knus fra fru Høneballe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Har du set svaret fru Høneballe?

   Slet
  2. Høneballehaven og Anette:
   Hvis der ikke er nået at komme et link til kommentarfelt, så klikker man bare på overskriften - så er der link. Bare et lille fif fra mig der også bruger Disqus.

   Slet
  3. Tusinde tak for Fif Gitte, det havde jeg heller ikke opdaget. TAK!

   Slet
 2. Tak fru Høneballe.
  Jeg ved ikke hvordan du kommentere på den nye side af min, men når jeg kommentere står der indsend som Anette....., og det gør der også på andre blogge med disqus.
  Åhh hvor har jeg glemt at svare, og til hvilket indlæg, eller er det på mail? Det er helt sikkert en fejl, for har ikke set det, er glad for du skrev det.
  Ha den bedste dag
  Knus fra fru Nielsen

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak
   der står nok indsend som Lisbeth, men her er jeg jo vant til at skulle trykke på udgiv. Du har ikke svaret på det sidste så vidt jeg har set, for så plejer det at komme ind på en mail til mig.
   Knus fra fru Høneballe og dejlig aften til dig <3

   Slet
  2. Tusinde tak Lisbet:-) Det med du ikke får svar på mail forstår jeg ikke, vender lige tilbage på din mail i morgen.
   knus og knus

   Slet
 3. Hejsa søde.
  For mig er det spild af krudt. Jeg går altid ind via den nye. Men har begge på min blog.
  Det problem jeg kan se ved du lukker er at jeg ikke kan linke din nye blog op med foto. Det tror jeg er ret skidt. For det er jo foto øjet smager med.
  Hvis jeg var dig...... Hi hi.....
  Så ville jeg bruge krudt på at få et billede frem via din nye blog når folk linker til den og så lukke denne her.
  Men ville ikke gøre det før det er på plads med billede link.

  Det var så mit pip :))))))
  Smuk dag
  myz myz

  SvarSlet
  Svar
  1. 10000 tusinde tak for et konstruktivt svar, jeg viste sønnen dit svar og han arbejdede straks på sagen, men vi blev smidt af nettet, en træls ting i tiden. Dit råd er GODT, jeg vil bruge det for mangler i den grad den billede del, forøvrigt også når jeg linker til jer andre. Jeg sletter bloggen her på blogspot, så snart alt det andet virker. Igen tak for dit herlige pipperi:-)))))
   Masser af myzzer og smuk aften til dig med

   Slet
 4. Jeg forsøgte også at sende en besked i forgårs, men kunne ikke finde ud af at sende den, for som Lisbeth skriver, var der ikke noget felt med udgiv eller andet. Men jeg skrev, at jeg synes, I har det noget så hyggeligt, og hvor er huset blevet flot med den grå sokkel. Smukke valmuer - dem kan man næsten ikke få for mange af. Om aftenen samler der sig mange råger på højspændingsmasten og ledningerne, men de skriger ikke, så vi er ikke plaget af dem, som I var. Dejlig, at der er blevet tyndet ud i bestanden:) det pynter med den grønne vandkande:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne
   Det er godt nok underligt med de kommentarer, sidder og tænker om det er et eller andet der opdateres, noget der er uden for vores kontrol...For sønnen og jeg har prøvet at logge ind med de forskellige muligheder, som google fb og disqus, de har virket fint når vi har afprøvet. Giver det videre så der kan arbejdes på sagen. Jeg sætter umådelig pris på at du også fortæller, TAK!
   Tusinde tak, lige på det billede med den grå sokkel, valgte vi visuelt at forhøje den, for at skabe noget mere "rum".
   Hi hi jeg tænkte efterfølgende at jeg ville til at dyrke de grønne vandkander, de er en del mere praktiske og lette at vande med. Dem jeg har i zink, bliver altså så tunge;-)
   Da vi havde mange råger, kunne vi se de tog på aftentur en lille time hver aften, det er nok sådanne der kommer og besøger jer.
   Ha en god dag:-))))

   Slet
  2. Jeg blander mig lige her :)))))))))))
   Pga. den nye beskyttelse af personfølsomme data er der sket et eller andet. Lone og jeg har talt om det. For der er nogle som ikke længere kan skrive på bloggen. Jeg tror det er noget med at man skal acceptere et eller andet med din g mail men tør ikke sige det.
   Har bare hørt flere har problemet............

   Slet
  3. Hvor er det dejligt du blander dig, tak for det:-)))) Og når du fortæller at du har hørt flere har problemet, så lyder det også logisk i mit hoved.

   Slet