fredag den 27. maj 2016

Love is in the air

Den sang har jeg på hjernen i dag, det er sådan en skøn tid, og det er sådan haven også kan virke:-)
Fik en ustyrlig trang til at dele nogle af de glæder jeg har i tiden:-)
Ha en fantastisk weekend
Blomstrende hilsner
Anette

28 kommentarer:

 1. Hej Anette
  Ja men dejligt lige at få et glimt af din have og høre fra dig. Det ser fint ud, det er en skøn tid, godt du fik lyst til at dele.
  Dejlig weekenden - jeg må også ud igen.
  Kram Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth!
   Det er jeg glad for at høre, for trangen til at dele kunne slet ikke overhøres- og kameraet har været på ekstra arbejde den sidste stund, men det er jeg sikker på du kender;-)
   1000 tak, så render jeg også ud igen:-)
   Kram Anette

   Slet
 2. Dejligt med et lille forårskik i din have. Det er sjovt at følge den røde pæon på alle billederne. En enkelt rød blomst kan virkelig lyse op, når den er omgivet af en masse grønt.
  God weekend!

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for den dejlige kommentar. Syntes også det var sjovt med bonderosen, for hvor bliver den beundret både på afstand og tæt på, og om lidt er der en afløser.
   Mange tak også en god weekend til dig:-)
   Hilsner Anette

   Slet
 3. Alt er bare så skønt der ude og nyt springer ud hver dag...man kan næsten ikke følge med. Tak for kigget i din skønne have. God weekend.
  Kram og et kindkys fra Bamse selv om du jo har til gode at møde ham live.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er simpelt hen fantastisk, her er også en lyslilla geraniun fra dig, så du får en kærlig tanke hver gang jeg går forbi den.
   Glæder mig til at møde Bamse for det kindkys var så godt:-) Du siger bare til når du er klar til et besøg, ellers ringer jeg:-)
   Kram

   Slet
 4. Jeg går og nynner 'What a wonderful world', og så også (selvfølgelig) den helt vidunderlige 'Det dufter lysegrønt af græs'. Den kører også på repeat inde i hovedet :-)Jeg tror, jeg er ligeså overfuld af fryd, som du er. Herlige, herlige maj.
  kh, Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja verden er altså så wonderful:-) elsker også den sang, så nu kan den får lov at køre i hovedet;-) Det burde altså være maj lidt længere

   Slet
 5. Hej Anette.Er også lige inde for lidt frokost.............men sikke da et vidunderligt vejr.Så kan godt forstå at du nynner den dejlige sang.
  Skøn og frodig forhave du viser.Og den bonderose du viser har jeg også i blomst lige nu.Den er fra min mor.Tak fordi du delte.Og rigtig dejlig dag Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette!
   Dejligt med noget mad. Ja vejret er helt vidunderligt og som det er nu helt perfekt til mit temperament.
   Det er også en gammel bonderose fra min mands bedsteforældre som begge er døde. De var forøvrigt inkarnerede havemennesker, og havde den smukkeste og mest velplejede have i området. Savner pludseligt at komme en tur til dem.
   1000 tak også en rigtig dejlig dag til dig:-)
   Kram Anette

   Slet
 6. Åh ja 'Love is in the air' - hvor ser det skønt ud i din have og fint akkompagnement!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja alt gennemstrømmes af love lige nu, kan se og høre det alle vegne:-)))) 1000 tak Frede

   Slet
 7. Kære Anette Det er da helt vidunderlige billeder af din skønne have, kan godt forstå, at du er i godt humør ;-) god weekend knus Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tina!
   1000 tak, ja det smitter kraftigt af på humøret når det hele er i vækst, små nye spirer dukker op, fuglene synger og solen skinner.
   Mange tak også en rigtig god weekend til dig og familien.
   Knus Anette

   Slet
 8. Fantastisk....
  En fantastisk lækker årstid og sikke smukke billeder du langer over disken.
  Kan godt forstå du nyder det i din smukke have.

  Rigtig dejlig weekend
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Er også helt pjattet med denne årstid, hvor det hverken er for varmt eller for koldt, og al den leben/vækst der er hid og did. Og mange tak:-)
   1000 taK Charlotte også en dejlig weekend til dig og dine.
   Hilsner Anette

   Slet
 9. Jaaahhh Love is in the air også her, for her er haven gået totalt amok og jeg kan slet ikke få nok..yae yea..
  Rigtig skøn weekend med masser af kærlighed
  Kram far Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. SMILER STORT, for kommer til at tænke peace love and harmony<3 1000 tak og det samme til dig Linda, stort kram fra Anette

   Slet
 10. Kære Anette. "Love" det tør sige, der er en pippen, skræppen og grisen af fuglene lige nu. Svalerne bygger alle steder de kan og kvidrer løs på samme tid, det er en ren fornøjelse. Der er ukrudt i haven, og det pibler op med blomster og planter. Jeg er fuldkommen solgt til dit hegn med gamle grene, skævt på den helt rigtige måde :-)Rigtig god weekend og tak for skønne billeder. Kærligst Merete

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Merete!
   Ja der er love<3 elsker lyden af småfuglene, og deres leben her og der og alle vegne, de elsker simpelthen ,også, en have, tror også de er glade for os, det føles i alle tilfælde sådan, man bliver vel lidt familiær;-)
   Hegnet kom til i erkendelse af at jeg ikke kunne vente på at manden lavede en låge;-) Jeg har brugt boremaskine og skjult de fleste skruer med reb/snor, det skulle gerne kunne holde til hunden hopper op af det og ellers er det lavet simpelt, mange tak for roserne:-)
   Også en rigtig god weekend til dig.
   kærlig hilsen Anette

   Slet
 11. Kære Anette. Dit hegn er bare så skønt! Ja hele din forhave :-) kh fra Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. 100000 mange tak kære Lisbeth, du får lige et smil herfra også:-)))

   Slet
 12. åh Anette jeg elsker bare den haveindgang. Hcer gang jeg ser det billede af den indgang får jeg sådan en lyst til at åbne den lille låge. Det er som om at den giver indtryk af at der ligger en have med magi. Jeg ved ikke hvorfor, men den minder mig bare om et eller andet - ved hvad og hvor, men der er et eller andet.
  Den røde bonderose er bare så flot og den står jo også der midt i det hele og vifter - her er jeg!, flot, så jeg kan godt forstå at du nynner ...
  Kh
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak for de flotte ord Kirsten, de varmer langt ind i sjælen. Sidder og bliver nysgerrig efter hvad det minder om.
   Når jeg tænker tilbage til mine barndoms oplevelser med have og eng, er det nok den oplevelse jeg forsøger at udtrykke om end det har været ubevidst. For har jo fået inspiration fra så mange andre haveblogge på den visuelle del.
   Hilsner og vi ses jo snart, noget jeg glæder mig til.
   Anette

   Slet
 13. Hei kjære Anette; jeg liker ditt positive flotte innlegg med både sangen, gleden og den RØDE kjærlighetsblomsten. Jeg forstår godt du blir i godt humør av din vakre hage! Nyt uken. Klem og klem fra Birte

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Birte! 1000 tak for din skønne hilsen:-)) Jeg vil gøre mit bedste, og nyde det hele. Må din nye uge også blive rigtig god. stort KLEM fra Anette

   Slet
 14. Hej Anette
  Sikke smukke idylliske billeder fra din have. Kan så meget forstå du havde den sang i hovedet.
  Kh Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marianne!
   Så hyggeligt at hilsen på dig her også:-) 1000 tak for de smukke ord!
   Hilsner Anette

   Slet